• Samen iets bouwen.
  • Samenwerken..
  • Gaan naar het uiteindelijke doel...
  • Leer jezelf beter kennen....

Bedrijven, trainingen.......

 

Iedereen kent outdoor activiteiten als enerverende, recreatieve ontspanning. Bent u hier naar op zoek dan kan dat, maar u kunt er ook voor kiezen om Outdoor te gebruiken als onderdeel van uw trainings / coachingstraject.

Zitten er nieuwe collega's in uw team of wilt u uw collega's op een efficiëntere manier laten samenwerken of op een andere manier leren kennen? Wellicht doormiddel van een zelfreflectie leren kijken naar het eigen kunnen?

Met specifieke methodieken is buitensport maar zeker ook het spiegelen met Paarden zeer succesvol in te zetten voor trainingen en educatieve doeleinden. Juist door de specifieke methodieken die wij aan de activiteiten kunnen koppelen is outdoor een bewezen en krachtig instrument om veranderprocessen in gang te zetten.

U heeft een breed scala aan activiteiten waaruit u kunt kiezen; ook de locatie is naar uw wens in te vullen.
Uitdagingen op hoogte zijn mogelijk op o.a. ons terrein in de Ardennen. Maar op uw locatie is dit wellicht ook mogelijk. Niet iedereen houdt ervan om met de benen van de grond te gaan, dus wij bieden ook teambuilders waarmee u met beide benen op de grond blijft staan.
Het gestelde doel, effectiviteit, flexibiliteit staan hierin altijd centraal.

Vindt u 1 dag te kort dan is een meerdaags uitje/training bij ons in de Belgische Ardennen een goed alternatief om te plannen. Naast onze eigen accommodatie werken wij samen met tal van andere accommodaties. Dit van Camping tot ruime groepsaccommodatie en van bed and breakfast tot luxe hotel.

Voor een toegespitst advies kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen!