• Met de kano op de Semois de Ardennen...
  • Schoolprogramma's op maat....
  • Inspanning en ontspanning.....
  • Verleg je grenzen...

School,Familie of Club .........


De werkweek / schoolreis staat ieder jaar weer centraal bij aanvang of aan het einde van het schooljaar. Meestal zijn deze reizen voor de leerlingen een onvergetelijke ervaring. Wat gaat u dit jaar doen? Is uw keuze sportief, avontuurlijk en actief bezig zijn.... dan bent u bij ons aan het goede adres.
Ook is het mogelijk om het sportieve gedeelte af te wisselen met een cultureel programma. Een bezoek aan een oude steenkolenmijn of een geologische wandeling behoort zeker tot de mogelijkheden.

Omdat iedere school anders is in sfeer, doelstellingen en budget bieden wij onze programma's op maat aan. Veel is mogelijk. Kajakken, klimmen, challangeparcours, teamworkopdrachten, tokkelen, boogschieten, een hike met basic overnachting etc...... Maar ook voor uw sportdag kunnen wij zelfs bij u op locatie komen. Wat dacht u van Boogschieten of een abseil vanaf het dak van uw schoolgebouw.... veel is mogelijk...

Een grote groep of een klein groepje voor elke groepsgrote hebben wij mogelijkheden. Bij Families houden wij rekening met de leeftijdsverschillen zodat iedereen mee kan doen. Gezinnen kunnen rekenen op een begeleiding op maat en onze flexibele instelling. Op de veiligheid blijven wij altijd letten want zelfs voor de allerkleinsten hebben wij gordels, helmpjes, zwemvesten en andere beschermingsmiddelen.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie! Contact.....