Groepsaccommodatie Hotton

 

In onze authentieke hoeveboerderij lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Ten tijde van Napoleon deed deze mooie plek dienst als veldhospitaal. Enige tijd geleden alweer werd deze boerderij gerenoveerd en werden er appartementen gemaakt van de oude stallen. Rondom de boerderij liggen boomgaarden met fruit- en walnootbomen, en in de weilanden hebben we kippen, eenden, hangbuikzwijntjes, schapen, geiten, pony's, een ezel een een paard. U kunt zich voorstellen dat deze accommodatie bijzonder geschikt is voor een verblijf met kinderen!
In 12 gites van verschillende grootte (tussen 1 en 9 personen per gite) is het comfortabel vertoeven, doch zonder overbodige luxe. Verder heeft u de beschikking over een groepsruimte welke bestaat uit een ruime zaal, serre, bar en een toiletgroep. De ruime en professioneel ingerichte horecakeuken maakt deze groepsaccommodatie compleet.
De hoeve is uitermate geschikt voor scholen, zakelijke evenementen, familie bijeenkomsten, trouwlocatie, trainingen en etc.

Honden zijn bij ons welkom!

Klik op de onderstaande knop voor de beschrijving en de prijzen. Informatie over beschikbaarheid via het contactformulier op de contactpagina..