Kanovaren op de Maas tussen Maastricht en Maaseik Kanovaren in de Belgische Ardennen Meerdaagse kano vakanties in België

  • De rust.... het water, de vogels en het geluid van je peddel die het water raakt..
  • Groepen van maximaal 12 personen ....
  • Een van de mogelijke campings....
  • Na iedere bocht een nieuw schilderij....

Meerdaagse kano vakanties in België


Naast onze 2 daagse kano/adventure op de Grensmaas tussen Meeswijk en Maaseik is het ook mogelijk om onder begeleiding van een ervaren gids/instructeur de Semois af te varen. Met familie of in een groep, in een kano op ontdekkingstocht naar de verloren hoeken van de Semois gedurende 4 dagen. Ontdek de onbekende en wilde aspecten van een vallei in een ongeschonden natuur.
Wij bieden u een op maat gemaakte trektocht aan van Chiny tot Bouillon.

DE TOCHT

De vertrektijden zijn gewoonlijk rond 10.00uur. De Semois is alleen bevaarbaar van 10.00 uur tot 18.00 uur, om tijd over te laten voor de vissers.

Wij verstrekken kano's die goed aangepast zijn aan de rivier. Voorzien is een kano voor twee personen waarbij ruimte is om waterdichte tonnen mee te kunnen nemen (bijgeleverd) voor het goed beschermd vervoer van uw eigen materiaal (tent, keuken, kleren, enz).
Veiligheidsvesten worden verstrekt. Ze zijn verplicht! De Semois is niet gevaarlijk, maar sommige plekken zijn aardig diep.

De tocht kan heel luxe maar ook heel eenvoudig. Logeren kan in een hotel of op een camping en de voeding kan door ons of door uzelf geregeld worden. Terwijl u geniet van de schoonheid en de rust van de natuur waar u doorheen trekt, zult u gemiddeld 20 km rivier per dag afleggen. Let op ! De Semois maakt zoveel kronkels dat 20 km rivier veel minder kilometers in vogelvlucht zijn!

Het is een mooie tocht geschikt voor beginners.

Voor meer informatie klik HIER.