Vakantiehuis "De Plezanten Hoek" te Bohan

 

Langs een beekje ligt 'De Plezanten Hoek', een vrijstaande woning waar je helemaal tot rust komt. Hier kan je genieten van een heerlijke vakantie in de Belgische Ardennen. Gelegen aan de bosrand waar vele wandelingen vertrekken en op 10 minuten wandelen van het charmante dorp Bohan aan de Semois.

In Bohan vind je een kleine supermarkt, restaurants, café's, bakker en slagers. Je maakt hier prachtige wandelingen, kunt hier geweldig mountainbiken, rotsklimmen, kanovaren op de Semois, de meest idylische rivier van België. Vraag gerust naar ons buitensport aanbod in Bohan.
Liever ietwat rustiger... Breng dan een bezoek aan bijvoorbeeld Bouillion met haar schitterende Kasteel of ga een middag naar de Franse steden Sedan of naar Charleville-Mezieres ...... de stad van de Marionetten en het mooiste plein van de Franse Ardennen, het Place Ducal (een kopie van het Place des Voges in Parijs).

Het huis is ingedeeld in 2 woonsten: een huis met 5 slaapkamers voor maximaal 13 personen met een tuin en een appartement met 2 slaapkamers voor maximaal 5 personen met een eigen terras. Je kan ze apart of samen huren. Beide delen van het huis zijn volledig ingericht en voorzien van alle comfort.

Honden zijn bij ons welkom!

Klik op de onderstaande knop voor de beschrijving en de prijzen. Informatie over beschikbaarheid via het contactformulier op de contactpagina..